Catalog IKEA

Catalogul IKEA 2017 te inspira sa spui adio asteptarilor

27 august, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

24 august 2016 - Compania IKEA Romania a lansat Catalogul IKEA 2017.

Catalogul de anul acesta vorbeste mai mult ca oricand despre oameni. Iar mesajul de pe coperta ,„Pentru oameni, nu consumatori”, reflecta modul in care au fost create solutiile si produsele IKEA, cu nevoile reale ale celor mai multi oameni in minte. Cele 324 de pagini aduc inspiratie pentru a renunta la presiunea asteptarilor din viata de zi cu zi acasa. In Romania, in centrul atentiei este preocuparea de a inspira femeile din viata noastra sa renunte la reguli impuse de altii si sa-si faca timp de lucrurile cu adevarat importante pentru ele.

„IKEA Romania a primit cu multa bucurie tema noului catalog si ne-am dat seama ca poate fi tradusa intr-un mod foarte relevant pentru tarile din regiunea South East Europe. Am pornit de la ceea ce ne spun oamenii atunci cand mergem in vizite in casele lor si am aflat ca presiunea pe care o simt cand vine vorba despre treburile casnice este reala si este valabila in primul rand pentru femei. Da, asteptarile de la femei sunt mari si vin din multe directii: de la societate, familie, prieteni, parteneri de viata sau copii, dar credem ca ele pot fi prioritizate pentru ca lucrurile sa se intample potrivit dorintelor fiecareia. Nu avem solutii perfecte, dar avem o multime de intrebari care sa ne ajute sa redescoperim lucrurile cu adevarat importante. Pentru a ilustra mai bine tema locala, am intrebat cateva femei cu povesti diferite cum se confrunta cu asteptarile din fiecare zi. De aici a rezultat un film scurt in care Raluca Popescu, conferentiar la Facultatea de Sociologie de la Universitatea din Bucuresti si Otilia Mantelers, expert in parenting, ne-au explicat ce se afla in spatele acestor asteptari si cum pot fi depasite, iar Cristiana Stancu, Campioana Mondiala Arte Martiale Mixte si artist plastic, Alexandra Coliban, traducator si mama care a lasat Bucurestiul pentru Brasov si Clara Ionescu, Specialist Recrutare IKEA Romania, ne-au impartasit din experienta lor de viata traita fara sa se conformeze asteptarilor celorlalti,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

IKEA este o companie de retail mobilier si decoratiuni, de origine suedeza, fondata in 1943 de Ingvar Kamprad.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Presedintele de bloc nu are voie sa anuleze o hotarare legala adoptata in Adunarea Generala Presedintele de bloc nu are voie sa anuleze o hotarare legala adoptata in Adunarea Generala
S-a deschis cel mai mare hotel de cinci stele de pe litoral S-a deschis cel mai mare hotel de cinci stele de pe litoral
Apartamente scoase la licitatie pentru datorii la Termica Apartamente scoase la licitatie pentru datorii la Termica
Izolarea termica a locuintelor - aprobata prin ordonanta de urgenta - 05 Martie 2009 Izolarea termica a locuintelor - aprobata prin ordonanta de urgenta - 05 Martie 2009
Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro
Investitiile straine pe piata imobiliara, «maruntisuri de periferie» Investitiile straine pe piata imobiliara, «maruntisuri de periferie»

Vezi mai multe articole