Scenariu Eveniment Craiova

29 octombrie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Scenariu Eveniment Craiova
 
Misiunea Casa a organizat vineri 26 octombrie 2007, la Craiova, a doua intalnire din acest an a forumistilor. Au participat cei mai activi membri ai forumului www.misiuneacasa.ro, care au fost invitati sa transforme discutiile de pe forum in discutii “pe viu”, abordand subiecte din domeniul contructiilor si amenajarilor.
Misiunea Casa a lansat, cu acest prilej, prima televiziune on-line dedicata amenajarilor interioare si exterioare, www.mctv.ro, varianta beta. Cei interesati pot gasi pe acest site informatii si filme despre procedeele si materialele folosite in amenajari.
Specialistii de la Henkel Romania, partenerul principal al evenimentului, au prezentat comunitatii de “forumisti”, un produs nou pentru lipirea polistirenului -Ceresit CT 83, Moment Expres Fix si Aqua Bloc, noul produs pentru hidroizolare.
Au mai participat cu prezentari de produse si partenerii nostri Akzo Nobel si Kontirom.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Veranda Mall sarbatoreste romaneste cu dansuri traditionale si vouchere cadou Veranda Mall sarbatoreste romaneste cu dansuri traditionale si vouchere cadou
BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore
Muncitorii scumpesc piata imobiliara Muncitorii scumpesc piata imobiliara
Miele lanseaza primul sau aspirator fara sac Miele lanseaza primul sau aspirator fara sac
Expozitie despre ingrijirea plantelor in sezonul rece la Hornbach Expozitie despre ingrijirea plantelor in sezonul rece la Hornbach
Ce trebuie sa stii despre reviziile centralelor termice Ce trebuie sa stii despre reviziile centralelor termice

Vezi mai multe articole