on

Trei lucruri de facut daca te muti in perioada sezonului rece

05 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mutarea intr-o noua locuinta poate fi una dintre cele mai importante etape de tranzitie din viata unei persoane sau familii. O astfel de schimbare poate fi provocatoare si obositoare, in special daca are loc in perioade mai aglomerate, asa cum este sosirea toamnei, cand incepe un nou an scolar, vremea devine mai rece, iar concediile apartin trecutului.

Chiar daca uneori nu putem alege momentul potrivit cand sa facem o astfel de mutare, ne putem asigura ca suntem pregatiti din toate punctele de vedere cand aceasta va avea loc. De aceea, mai jos iti prezentam 3 lucruri pe care sa ti le amintești daca te vei muta in noua ta locuinta noua pe parcursul sezonului rece.

Informare

Este important sa te asiguri ca ai la dispozitie toate informatiile necesare, pentru a nu avea parte de surprize neplacute pe timpul toamnei si al iernii, cand schimbarile pot fi mai dificil de operat. Informeaza-te cu privire la costurile de suportat, cum ar fi, de exemplu, intretinerea de achitati in noul imobil, dar si aspecte precum distanta pana la cel mai apropiat mijloc de transport, cea mai apropiata scoala sau cel mai apropiat magazin. Cu siguranta nu vei dori ca tu sau membrii familiei sa petreaca foarte mult timp pe drum in conditii meteo nefavorabile.

Sistem de incalzire

Temperaturile scad in lunile de toamna si iarna, de aceea este important sa te asiguri ca vei avea parte de confortul necesar in noua locuinta. Astfel, trebuie verificata functionalitatea sistemului de incalzire inainte de mutarea intr-o noua casa.

Atat sanatatea ta si a familiei tale, cat si bugetul, pot fi influentate de un sistem de incalzire defect. Fie ca este vorba de o centrala termica cu o tehnologie avansata si amplasata intr-o casă sau de un apartament racordat la un sistem comun de incalzire, trebuie sa te asiguri de eficienta acestuia in ceea ce privestea incalzirea locuintei tale.

Garderoba

Odata cu tranzitia la o noua locuinta, garderoba suferi o reimprospatare, adaptata sezonului rece, in care va trebui sa porti mai multe produse vestimentare de calitate. Nu numai ca iti va fi mai usor sa asezi in dulap hainele recent cumparate, datorita mutarii abia facute, dar te vei putea bucura atat de o casa noua, cat si de haine noi.

Sursa foto 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Trucuri pentru depozitarea in spatii mici (partea a II-a) Trucuri pentru depozitarea in spatii mici (partea a II-a)
Proiecte simple pentru spatii mici Proiecte simple pentru spatii mici
10 locuri din casa unde sa-ti ascunzi obiectele de valoare 10 locuri din casa unde sa-ti ascunzi obiectele de valoare
Cum sa organizezi camara eficient si corect Cum sa organizezi camara eficient si corect
Organizarea cablurilor electrice Organizarea cablurilor electrice
Planul familiei tale in caz de urgenta Planul familiei tale in caz de urgenta

Vezi mai multe articole