Pinetti Wine Rack

Cum functioneaza iluzia din acest suport de vinuri revolutionar

09 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Multe dintre lucrurile din casele noastre au devenit in timp atat de obisnuite, incat nici macar variatiunile de culori ale acestor obiecte nu mai au parca puterea de a ne surprinde. Insa legile fizicii pot face asta in continuare.

Compania americana Harlequin Illusions a patentat un suport de vinuri numit Pinetti Wine Rack, care pur si simplu se joaca cu mintea celor care il privesc. Din fata, pare ca ar sustine sticle de vin, dar vazut din lateral este cat se poate de gol!

Secretul acestei iluzii nu sta insa in cartea secreta a unui magician sau in retete de tehnologie avansata. O cautare pe Google a patentului pentru Pinetti Wine Rack ne arata ca totul este de fapt o iluzie cu oglinzi, fixate intr-un unghi de 45 de grade pentru a reflecta spatiul gol al cutiei. Tot ansamblul costa, conform paginii producatorului, 300 USD.

Suportul are o capacitate de 12 sticle de vin, dar numai 6 dintre ele pot fi pozitionate in spatele oglinzilor. Asa ca, pentru un efect maxim, este recomandat ca numai jumatate din aceasta capacitate sa fie folosita.

Iata cum functioneaza iluzia din Pinetti Wine Rack. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Accesoriile din fier forjat Accesoriile din fier forjat
5 lucruri de care ai nevoie intr-un apartament mic 5 lucruri de care ai nevoie intr-un apartament mic
Decoratiuni pentru celebrarea Valentine’s Day Decoratiuni pentru celebrarea Valentine’s Day
Patul japonez - ideal pentru dormitoarele "autohtone" Patul japonez - ideal pentru dormitoarele "autohtone"
Aplicarea vopselei - o etapa importanta in obtinerea designului dorit Aplicarea vopselei - o etapa importanta in obtinerea designului dorit
Rattanul - materialul viitorului Rattanul - materialul viitorului

Vezi mai multe articole