Miele aduce „excelenta revolutionara” la Eurocucina 2018

14 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, anunță un stand mai mare și inovații tehnologice pentru vizitatorii show-ului Eurocucina, ce va avea loc în perioada 17 – 22 aprilie, la Milano. Vedeta acestei ediții va fi revoluționarul cuptor „Dialog”, ce urmează să fie lansat pe piață în al doilea semestru al 2018. Simultan cu cel mai important târg de echipamente de bucătărie, compania administrată de peste un secol de aceleași familii își va aștepta clienții cu o incursiune în lumea culinară, în Zona Tortona Designer Mile.

Pentru expoziția propriu-zisă, Miele va prezenta cele mai noi inovații din portofoliu, precum plita TwoInOne, cu hotă incorporată, și unitățile modulare din gama SmartLine. Acestea din urmă pot fi mixate de către clienți în orice combinație dorită, cum ar fi o plită cu inducție, un ochi tradițional pe gaz, zonă de inducție pentru wok și o hotă.

„Mulțumită versatilității și eleganței pure, aceste ansambluri setează noi standarde”, spune Gernot Trettenbrein, director al diviziei de electrocasnice domestice din cadrul grupului Miele.

„Star of the Show” al Miele la Eurocucina 2018 va fi, fără îndoială, noul cuptor „Dialog”, de la care Miele a ales să își inspire motto-ul standului din acest an: „excelență revoluționară”. Cuptorul „Dialog” combină gătitul convențional cu unde electromagnetice pe diferite frecvențe. Echipamentul monitorizează constant procesul de gătire și își face singur reglaje, atunci când consideră că sunt necesare. Undele electromagnetice sunt mai slabe și, drept urmare, mai delicate decât cele din cuptoarele cu microunde, dar, în același timp, pătrund mai bine în preparatele aflate în cuptor.

Cea mai importantă inovație, de la gătitul prin inducție

Prin acest proces, cuptorul „Dialog” obține rezultate excelente într-un timp mult mai scurt. Chiar dacă ingredientele unui meniu sunt complet diferite, amplasarea lor pe tava cuptorului garantează că vor fi preparate perfect și în același timp. Sistemul este atât de performant încât poate găti un pește congelat, fără ca gheața să fie topită.

„Din perspectiva bucătăriei, aceasta este cea mai importantă inovație de la introducerea gătitului prin inducție”, continuă Gernot Trettenbrein.

La nivel vizual, standul Miele de la Eurocucina se va întinde pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați și va fi dominat de 3 turnuri, vizibile de la distanță prin paleta coloristică compusă din negru, roșu și alb. Împreună cu echipamentele în sine, așezate pe verticală, standul va sublinia o  puternică imagine de eleganță nemuritoare. Și zona de cafenea, ce va include 150 de scaune, este mai mare decât la edițiile precedente. În zona culinară, vizitatorii vor putea descoperi experiența gătitului cu „Dialog”. De asemenea, alte preparate ce vor putea fi degustate vor fi cele gătite în cuptorul cu aburi, a cărui aniversare de 35 de ani va fi sărbătorită de către Miele, liderul incontestabil și în această categorie, la Eurocucina. Practic, Zona Tortona va reprezenta un mix între demonstrații culinare și experiențe hands-on cu echipamentele Miele.

„Oaspeții noștri vor putea trăi aici o adevărată experiență culinară prin intermediul cuptorului Dialog”, spune Gernot Trettenbrein, managerul Miele.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asigurarea locuintelor, din nou obligatorie Asigurarea locuintelor, din nou obligatorie
Doar unul din zece Romani, pregatit pentru dezastru! Doar unul din zece Romani, pregatit pentru dezastru!
Bancherii spun ca dau drumul la creditare in cateva saptamani - 09 Septembrie 2009 Bancherii spun ca dau drumul la creditare in cateva saptamani - 09 Septembrie 2009
Distribuitorii de gaze vor o noua majorare, de 10%, de la 1 octombrie Distribuitorii de gaze vor o noua majorare, de 10%, de la 1 octombrie
Regatta: Chiriile locuintelor de lux au scazut cu 5 - 30% in 2008 Regatta: Chiriile locuintelor de lux au scazut cu 5 - 30% in 2008
Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru cladirea in care functioneaza Hotelul Radisson Blu Bucuresti Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru cladirea in care functioneaza Hotelul Radisson Blu Bucuresti

Vezi mai multe articole