Agentul termic viziteaza caloriferele din Bucuresti

17 octombrie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Radet a inceput de ieri-seara probele tehnologice pentru incalzirea apartamentelor. Energia termica va fi distribuita in regim permanent numai dupa inregistrarea, pe o perioada de trei zile consecutiv, a unor temperaturi exterioare sub 10 grade Celsius, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei.
 
Pe de alta parte, intr-o instiintare oficiala a regiei de termoficare, in functie de evolutia ulterioara a temperaturilor exterioare, Radet va lua masurile tehnice necesare pentru furnizarea energiei termice in regim permanent.
 
Radet precizeaza ca pentru blocurile dotate cu repartitoare de costuri, fiecare proprietar de apartament are posibilitatea sa-si gestioneze propriul consum. Asociatiile de proprietari care nu doresc furnizarea caldurii, din blocurile fara repartitoare, pot sista caldura de la vana de la contorul de bransament sau pot anunta dispeceratele Radet de intentia lor.
 
Sursa: Cotidianul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Credite imobiliare pe 40 de ani Credite imobiliare pe 40 de ani
Asigurari Asigurari
Scumpirea benzinei ingroapa afacerile imobiliare din suburbii Scumpirea benzinei ingroapa afacerile imobiliare din suburbii
Suprataxa pe cherestea scumpeste mobila si parchetul cu 10% Suprataxa pe cherestea scumpeste mobila si parchetul cu 10%
Fiscurile teritoriale vor stabili impozitele la case si terenuri Fiscurile teritoriale vor stabili impozitele la case si terenuri
Contorizarea individuala umfla profitul Distrigaz Contorizarea individuala umfla profitul Distrigaz

Vezi mai multe articole