Bucsaru a iesit din insolventa. Vinde case cu aproape 100.000 de euro

28 martie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Green City Construct, dezvoltatorul celui mai mare ansamblu de vile construit in zona metropolitana a Bucurestiului, iese din reorganizare judiciara in urma acordului semnat cu CEC Bank, finantatorul primei faze a proiectului imobiliar Green City.
 
Instanta a aprobat la sedinta din 23 martie 2011 inchiderea procedurii de reorganizare judiciara dupa ce in urma colaborarii dintre banca finatatoare CEC Bank SA si Green City Construct SRL au fost identificate solutiile financiare optime, iar planul de afaceri a fost regandit si adaptat la noile realitati ale pietei de profil. Decizia instantei s-a bazat pe faptul ca dezvoltatorul nu are obligatii de plata neonorate.
 
’’CEC Bank a identificat impreuna cu partenerul dezvoltator solutii financiare viabile pentru populatie, solutii care se vor lansa intr-un pachet financiar avantajos de ambele parti’’ a declarat Radu Ghetea, Presedintele CEC Bank.
 
’’Decizia instantei si deschiderea manifestata de banca finantatoare in adaptarea planului de afaceri la noile conditii ale pietii ne bucura si demonstreaza inca o data ca ansamblul rezidential Green City este un proiect viabil. Este una din putinele situatii in care debitorul si creditorul gasesc atat de rapid solutii de iesire dintr-o situatie de acest gen’’ a declarat la randul sau Carmen Dragnea, administrator dezvoltator Green City Construct.
 
In plus, Green City si CEC Bank au stabilit de comun acord sa vina in intampinarea populatiei cu un sistem nou de rate la dezvoltator pentru o perioada de 4 ani de zile.
 
Pentru o casa Neva, preturile vor incepe de la 96.000 Euro( plus TVA), cu o rata lunara de 600 EURO, si elementul de noutate in pachet, avansul va fi asemanator cu cel din avansul pentru programul ’’Prima Casa’’ si anume minim 5%.
 
Structura: P+1 etaj
 
Suprafete:
153,44 mp construiti
(suprafata desfasurata)
118,71 mp (suprafata utila)
110 mp curte
 
Complexul de case Green City este realizat in trei etape, dintre care doar prima etapa a investitiei a fost realizata prin accesarea unui credit bancar de la CEC Bank. Celelalte doua etape de dezvoltare sunt finantate din surse proprii si insumeaza inca 300 de case dintre care jumatate sunt deja finalizate, iar restul vor fi finalizate pana la finele anului in curs. In acest moment, mai mult de jumatate din case sunt vandute si peste 400 de locatari s-au mutat deja in Green City.
 
Locuintele pot fi achizitionate atat prin rate la dezvoltator cat si prin credit in lei sau valuta de la CEC Bank, aceasta avand un produs special de finantare.
 
Initierea procedurii reorganizarii judiciare nu a afectat in nici un fel locuintele construite, nici modul de functionare al complexului rezidential.
 
Sursa: Capital

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari
Terenurile se vor scumpi cu pana la 25% de anul viitor Terenurile se vor scumpi cu pana la 25% de anul viitor
Imobiliarele au provocat \ Imobiliarele au provocat \"mutatii\" in Top 300
Pretul apartamentelor vechi a scazut cu 24% in 2009: Piata imobiliara incepe sa se dezmorteasca: E mult mai bine. Anul trecut era jale. - 19 ianuarie 2010 Pretul apartamentelor vechi a scazut cu 24% in 2009: Piata imobiliara incepe sa se dezmorteasca: E mult mai bine. Anul trecut era jale. - 19 ianuarie 2010
Platforma Baneasa continua sa fie inima unui nou concept de retail, rezidential si birouri in Bucuresti Platforma Baneasa continua sa fie inima unui nou concept de retail, rezidential si birouri in Bucuresti
Noul trend: vile ieftine cu suprafete de apartament Noul trend: vile ieftine cu suprafete de apartament

Vezi mai multe articole